«MADE IN CHERNIHIV” ВІД МАРИНИ ГОНЧАРЕНКО

2018.11.08_Гончаренко

Сольний концерт народної артистки України Марини Гончаренко в рамках проекту «Вокально-хоровий абонемент» з великим успіхом 8 листопада 2018 року пройшов на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Марина Гончаренко – викладач Чернігівського музичного коледжу ім. Л.Ревуцького, головний хормейстер Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ. І одна з найяскравіших творчих особистостей на сучасній українській сцені. «Музична культура Чернігівщини новітньої доби знаходиться під її значним впливом», - вважає автор проекту, Заслужений діяч мистецтв України,  мистецтвознавець Олег Васюта.

Вже анонсуючи виступ, співачка налаштувала своїх прихильників на ліричний лад. На думку Марини Гончаренко, цей концерт в рамках проекту філармонійного центру «Вокально-хоровий абонемент» варто було б назвати «Чернігівський романс». Для глядачів Народна артистка України – велика патріотка рідного міста - підготувала програму з пісень і романсів саме чернігівських авторів: так би мовити, стовідсотковий «made in Chernihiv», жартує співачка.

Власне, вперше в рамках «Вокально-хорового абонементу» у глядачів була можливість доторкнутися до творчості чернігівських композиторів і поетів. Володимир Горленко, Маргарита Демиденко, Юлія Грицун, Діана Скоропад, Олександр Воробйов, Станіслав Першин, Руслана Лісова, Олег Бойко… Їх музика чарівна, каже Марина Гончаренко. І в цьому переконалися вибагливі чернігівські слухачі.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode