ПРО ТОЛЕРАНТНІСТЬ - ДІТЯМ

2018.11.15

15 листопада артисти Чернігівського обласного філармонійного центру і актори Чернігівського театру ляльок ім. О. Довженка з концертом завітали до Старобілоуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чернігівської районної ради. Цього разу свій спільний виступ в рамках соціального партнерства між освітньою та культурною галузями працівники культури присвятили Міжнародному дню толерантності. Це свято з ініціативи ЮНЕСКО вже понад два десятиліття відзначається щороку 16 листопада.

Під час театралізованого спілкування з дітьми початкових класів, артисти через казку в простій і зрозумілій формі намагалися донести школярам думку, що принципи толерантності - одні з основних прав і свобод людини. Толерантність проявляється тоді, коли взаємодіють 2 або кілька осіб, які відрізняються одна від одної кольором шкіри, поглядами чи уподобаннями, поведінкою. Вважають толерантною ту людину, яка приймає іншу такою, якою вона є.

В адаптованому варіанті музично-театралізованого дійства «Українська душа» (режисер-постановник і автор текстів пісень Оксана Кравчук) взяли участь солісти філармонійного центру Ольга Печко, Макс Пузан, Світлана Бунзяк та Анна і Дар`я Михневичи.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode