“ПОПЕЛЮШКА”. ШІСТДЕСЯТИЙ АНШЛАГ

2019.06.11_Cinderella

І знову музична казка “Попелюшка” на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм! Вшістдесяте! І знову аншлаг!

Протягом новорічно-різдвяних канікул артисти філармонійного центру витримали справжній марафон з 59 вистав. А 11 червня 2019 року в рамках циклу пізнавально-розважальних програм для школярів, для яких літні канікули мають стати не тільки яскравими, а й змістовними, артисти знову з успіхом представили осучаснену казкову історію, герої якої знайомі всім: добра, але вольова дівчина Попелюшка, зла Мачуха, що знущається з падчерки разом з донькою-нахабою, “чудовисько з добрими очима” (а насправді Принц), Фея-Королева, завдяки якій щастя перемагає...

Стильна британська естетика, популярні пісні, видовищна хореографія — все це “Попелюшка”, love story Британської Корони у постановці Дмитра Обєднікова за сценарієм Світлани Бунзяк. У постановці взяли участь артисти Марія Лагута, Дмитро Обєдніков, Ольга Печко, Інна Василенко, Микола Пономаренко, Марина Маккей, а також шоу-балет “Екватор” на чолі з Віктором Войниковим.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode