ФІЛАРМОНІЙНИЙ ЦЕНТР ГОТУЄ СЦЕНІЧНИЙ ПРОСТІР ДО НОВОГО КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ

2019.07.30

До 76-го концертного сезону, що стартує у вересні цього року, розпочато ремонт головної сцени Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Необхідність проведення реконструкції викликана значним ступенем зношеності сценічного простору. Його останнє серйозне оновлення проводилося понад два десятиліття тому. «Ми міняємо не лише настил сцени, - розповідає генеральний директор філармонійного центру Сергій Теребун, - реконструкція також торкнеться загального дизайну сценічного простору. Фактично новий концертний сезон ми зустрінемо з осучасненою сценою, яка відкриє нам додаткові можливості для творчої реалізації».

Загалом ремонтні роботи в будівлі філармонійного центру тривають з початку весни. «За цей час ми зробили ремонт стін і стелі у фойє та вестибюлі, навели лад у філармонійному дворику, відремонтували балетну залу. Нині оновлюємо теплотрасу, - розповідає генеральний директор. - Всі роботи здійснюються за рахунок власних коштів та за дієвої підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації».

Завершити реконструкцію сцени, за словами керівника, планується вже за тиждень. А в планах - заміна вікон та реконструкція екстер'єру філармонійного центру.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode