АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ – ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ І ДНЯ МОЛОДІ

2020.06.28_Constitution_Day

Прийняття новітньої Конституції України 28 червня 1996 року стало одним з найважливіших етапів національного державотворення. Саме Конституція є ядром національної правової системи, в якій закріплено основи української державності, права і свободи громадян.

У День Конституції 28 червня 2020 року артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм взяли участь в урочистому покладанні квітів до Пам’ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України» біля Катерининського храму у Чернігові. Урочисту церемонію, в якій взяли участь голова обласної ради Ігор Вдовенко, заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, настоятель храму Св. Катерини отець Роман Кіник, провів Дмитро Обєдніков.

А ввечері на Малій міській сцені на Алеї героїв артисти колективу концертних виконавців представили чернігівцям святкову концертну програму під назвою «Конституція. Молодість. Майбутнє», присвячену Дню Конституції України та Дню молоді. Те, що ці свята цього року відзначаються в один день, в певній мірі можна назвати символічним, адже в новітній вітчизняній історії слова «молодість» і «патріотизм» часто є синонімами.

У концерті взяли участь Ольга Печко, Макс Пузан, В’ячеслав Мацвійко, Олександр Лузан, Яна Корольова, артисти Театру танцю «Екватор» на чолі з Віктором Войниковим. Провели концертну програму Інна Василенко і Дмитро Обєдніков. Глядачі з неймовірною теплотою зустрічали улюблених артистів!

 

Прес-центр обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode