УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ


2021.03.14
До Дня українського добровольця, який щорічно відзначається 14 березня, в Чернігові пройшла урочиста церемонія з вшанування героїв-добровольців, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у складі добровольчих формувань, під час російсько-української війни на сході України.

В заході взяли участь діючі військовослужбовці, ветерани російсько-української війни, громадські активісти, духовенство та представники обласної і міської влади.

Хвилиною мовчання, салютом та покладанням квітів до меморіальних стел загиблим учасникам АТО/ООС вони вшанували пам’ять 186 земляків та всіх хто загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України під час Революції Гідності та російсько-української війни на Сході України.

Духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент заслужений діяч мистецтв України Анатолій Ткачук) виконав Державний Гімн України та мелодію тужливої народної пісні «Плине кача по Тисині». Провів захід артист обласного філармонійного центру Дмитро Обєдніков.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode