НЕ СТАЛО ВОЛОДИМИРА ГУЩЕНКА

Гущенко

З глибоким сумом повідомляємо, що на 68-му році життя перестало битися серце нашого колеги - першого заступника генерального директора – директора-розпорядника Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Володимира Олексійовича Гущенка.

Пішов із життя визнаний фахівець, професіонал, життєлюб, чиє ім’я нерозривно пов’язане з  Чернігівщиною.

Володимир Олексійович двічі обирався депутатом Чернігівської обласної ради, понад чверть століття пропрацював керівником фінансових підрозділів обласних органів влади та місцевого самоврядування, яскраво проявив себе на посаді першого заступника голови облдержадміністрації та інших посадах, де виявив непересічні управлінські якості. Свої останні п’ять років професійного життя Володимир Олексійович присвятив роботі у філармонійному центрі. Для нас він назавжди запам’ятається як принциповий, відповідальний, дуже тактовний і небайдужий до проблем людей колега. Він завжди надихав колектив власними ідеями та спрямовував усі сили на їх втілення.

Вірний і добрий товариш - таким він назавжди і залишиться в нашій пам’яті.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Володимира Олексійовича Гущенка, розділяємо скорботу усіх, хто знав або працював з ним.

Вічна пам’ять!

Прощання з покійним відбудеться в суботу, 27 березня, з 9.30 по 10.30 години у фоє Чернігівського обласного філармонійного центру.

Увага! Через карантинні заходи прохання чітко дотримуватися рекомендацій адміністрації закладу!

 


QR-Code generated with LudwigQRCode