ПІДТРИМАЙТЕ ВАКЦИНАЦІЮ ПРОТИ COVID-19!


Шановні жителі Чернігівщини! Підтримайте вакцинацію проти COVID-19!

Коронавірусна інфекція, зокрема штам «Дельта», стрімко поширюється Україною. Кількість нових хворих та смертність від COVID-19 зростає.

У вересні 2021 року 95,7% випадків COVID-19 були зареєстровані у невакцинованих осіб, понад 97% госпіталізованих осіб з діагнозом COVID-19 були невакцинованими.

В умовах стрімкого поширення коронавірусної хвороби єдиним способом захиститися від важкої форми хвороби та смерті від неї є вакцинація.

Не чекайте лиха – захистіть себе і рідних вже сьогодні.

Нині кожен житель України, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може захистити себе від COVID-19. Згідно з наказами Міністерства охорони здоров’я України, процедура вакцинації спрощена і кожен охочий без бюрократичної тяганини, попередньої реєстрації, черг та пріоритетності може отримати щеплення. Вакцинація якомога більшої кількості українців – запорука формування колективного імунітету та здійснення загальної мети – припинення поширення коронавірусної хвороби.

В Україні наразі доступні три вакцини – AstraZeneca, Comirnaty/Pfizer та CoronaVac/Sinovac. Усі вакцини, зареєстровані в Україні, – безпечні, ефективні та наявні в достатній кількості.

Лише вакцинація здатна врятувати ваше життя і ефективна від різних штамів коронавірусу. Захистить себе вже сьогодні! Зверніться до найближчого пункту або центру вакцинації.

covid_1


QR-Code generated with LudwigQRCode