ДЖАЗ-БЕНД "BISSQUIT"

BISSQUIT


​ДЖАЗ БЕНД "BissQuit" Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм був сформований відносно недавно, на початку 2016 року. До складу увійшли вже добре знайомі один одному музиканти, які зіграли разом не один десяток концертів, тому нова концертна програма була сформована в найкоротші терміни і робота закипіла.

Всі музиканти “BQ” здобували вищу джазову освіту в різних містах України: Київ, Донецьк, Львів. Практично всі є педагогами естрадного відділу в Чернігівському музичному училищі ім Л.М.Ревуцького. В пошуках власного звучання музиканти звертаються як до класичного джазу епохи свінгу так і до сучасних течій. «BissQuit» вже добре відомий Чернігівцям завдяки успішним проектам «Jazz куліса» та встиг заявити про себе на концертах і фестивалях Украіни та близького зарубіжжя.

Також музиканти активно задіяні в програмах колективу концертних виконавців філармонійного центру в якості «стейдж-бенду», «живого» акомпанементу солістам естради.

Володимир Балаба - труба, вокал, автор музики та аранжування Олег Богуш – клавішні, автор музики та аранжування Нікіта Гірня – саксофони, кларнет, бас-кларнет Дмитро Теребун – бас Артем Рей – ударні, перкуссія


QR-Code generated with LudwigQRCode