КАЗКОВІ КАНІКУЛИ НА СЦЕНІ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2019.06.04_Back_to_the_Summer

Розпочалися літні канікули, а з ними стартував і сезон програм для учнів навчальних закладів в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Канікули — ще не привід для школярів забувати про мистецтво, тим більше, що артисти філармонійного центру підготували для них цикл пізнавально-розважальних концертів, які допоможуть зробити літній відпочинок і яскравим, і змістовним.

4 червня 2019 року вибуховий концерт “Назад у літо” у постановці Оксани Кравчук зібрав повний зал юних глядачів. Як і обіцяли, солісти філармонійного центру — лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Світлана Примак, Макс Пузан, Ольга Печко, Марина Коваленко, Марина Маккей, Анна та Дар’я Михневич, Олександр Лузан, шоу-балет “Екватор” - подарували їм літній драйв, сонячну блискучість, морську свіжість та полум'яний настрій. Юні меломани у захопленні буквально обліпили сцену, підспівуючи українським та зарубіжним хітам у виконанні артистів. Гарячий початок спекотних вакацій!

Завтра, 5 червня, на сцені обласного філармонійного центру — неповторний національний колорит в музичній казці “Українська душа”.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode