КОНЦЕРТ СИМФОНІЧНОЇ ТА ХОРОВОЇ МУЗИКИ (ФОТОРЕПОРТАЖ ВІКТОРА КОШМАЛА)

2018.07.08

8 липня 2018 року в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів і концертних програм відбувся концерт симфонічної та хорової музики. Перед чернігівцями виступили: камерний хор "ЦУРУМІ" (м. Осака, Японія), Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського (Художній керівник та головний диригент Іван Богданов), Академічний симфонічний оркестр "ФІЛАРМОНІЯ" (Художній керівник та головний диригент Заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач).

Диригував Міцунобу Такая (Японія). Солірували: Йоко Канеко (фортепіано, Японія) та Дарій Антонюк (скрипка, м. Львів).

У програмі прозвучали «Концерт для скрипки з оркестром» Фелікса Мендельсон-Бартольді, «Фантазія для фортепіано, оркестра та хора» Людвига ван Бетховена і японські хорові твори.

Крім основної програми, гості з Японії знайшли час і для неформального спілкування. По завершенню концерта, учасники камерного хору "ЦУРУМІ" влаштували перформанс для своїх чернігівських прихильників. Артисти з`явилися прямісінько в холі філармонійного центру і при вході до концертної зали влаштували коротенький імпровізований виступ.

Постійні відвідувачі філармонійного центру, які знайомі з творчістю японських виконавців з часу минулих їхніх гастролів у Чернігові, навмисно не розходилися після концерту і чекали на появу митців. Для тих же, хто вперше став свідком і учасником неформального дійства, воно виявилося справжнім приємним сюрпризом…

Пропонуємо переглянути фоторепортаж з концерту, який підготував відомий чернігівський фотохудожник і справжній друг Чернігівського обласного філармонійного центру Віктор Кошмал.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode