ЛІТНІ КАНІКУЛИ ДІТЯМ ВІД ЧЕРНІГІВСЬКОГО ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

ЯСКРАВЕ ЛІТО


Цікаві і змістовні літні канікули традиційно запропонував дітям Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм. Наприкінці травня та у червні 2017 року артисти філармонійного центру продемонстрували тринадцять дитячих вистав-казок, і не лише розважального, але й навчально-виховного та освітнього характеру. Вистави відвідали діти літніх таборів, організованих при загальноосвітніх школах міста Чернігова, а також прилеглих до обласного центру сіл, звідки дітей підвозили шкільними автобусами. Три вистави пройшли за сприяння народного депутата України Сергія Березенка, завдяки якому їх відвідали діти пільгових категорій: з багатодітних та малозабезпечених родин, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти сімей учасників АТО, а також обдаровані юні таланти. Одна вистава відбулася за сприяння народного депутата України Максима Микитася.


ВІДКРИТИЙ УРОК УКРАЇНСЬКА ДУША
Самі назви вистав говорять за себе: «Лісова пісня», «Яскраве літо», «Казки старої ворони Каггі Карр», «Баба Яга проти» - веселі, колоритні, дотепні, яскраві розважальні спектаклі. «В гостях у Гармонії» - вистава, що розкриває зміст складних музичних термінів та понять Гармонія, Мелодія, Мажор, Мінор, Басовий та Скрипковий ключі, знайомить з різноманітними музичними інструментами та композиціями. «Музична подорож» відкрила юним глядачам культуру і музичні традиції народів у різних куточках світу. «Українська душа» занурила у світ унікального українського фольклору. «Відкритий урок» у легкій ігровій формі повідав про важливі для школярів питання правил поведінки, значення спорту та здорового харчування для активного і цікавого життя, пожежної безпеки, правил дорожнього руху.


КАЗКИ СТАРОЇ ВОРОНИ КАГГІ КАР ЯСКРАВЕ ЛІТО
Гарний настрій, нові знання та яскраві враження подарували дітям артисти Чернігівського філармонійного центру. Режисер-постановник літніх спектаклів Оксана Кравчук. Для дітей працювали: заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, В’ячеслав Мацвійко, Сергій Гладарьов, Костянтин Слободенюк, а також Дмитро Обєдніков, Іван Берізка, Марина Коваленко, Олена Близнюк, Світлана Примак, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик.
КАЗКИ СТАРОЇ ВОРОНИ КАГГІ КАР МУЗИЧНА ПОДОРОЖ

Віра Лобановська


QR-Code generated with LudwigQRCode